Selmore is hiring!

Selmore is een onafhankelijk creative agency in een karakteristiek pand midden in de Amsterdamse Pijp. We zijn 25 man en vrouw sterk en geloven in Guiding Ideas: ideeën die sturend zijn voor business, marketing en advertising. Ook geloven we in onorthodoxe, impactvolle oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij doen dit met veel enthousiasme voor klanten als ASN Bank, Audi, Chio, dance4life, De Friesland verzekeringen, ENGIE, Klene, KNGF, Mona, Penotti, Prominent, Sixt Rent a Car, Skoda, het Van Gogh museum en Wijzonol. Wij zoeken per direct:

 

Controller met ervaring bij een reclamebureau

– Ca. 20 uur, liefst 5 dagdelen.
– Verantwoordelijk voor de financiële-, projectadministratie en maandrapportages.
– Iemand die precies weet wat er speelt en de projecten en cijfers onder controle heeft.
– Ervaring bij een reclamebureau en met Symsys is een pré.
– Je werkt nauw samen met de traffic manager.

Reageer

 

Strategy planner

We zoeken een tech-savy plannenmaker. Iemand die moeiteloos kan manoeuvreren tussen campagnes en content, tussen merken en marketing. Iemand met ca. 5 jaar bureau-ervaring die zelfstandig voor klanten werkt, maar ook intensief samen werkt met collega-strategen, creative teams en UX/UI-designers. We zoeken een nieuwsgierig type, iemand die niet raar opkijkt van hero/hub/help en die het digital landscape anno nu als geen ander begrijpt. Iemand die workshops en presentaties niet alleen mee voorbereidt maar zelf ook graag op het podium staat. Duik jij graag in de uitdagingen van onze klanten en de levens van de klanten van onze klanten? Kom dan eens langs op het Coöperatiehof voor een kop koffie.

– HBO(+) denkniveau
– Business getter
– Digitally connected
– 5 jaar relevante werkervaring in (digital) advertising
– Team leader / communicator
– Team player / motivator
– Vloeiend in Nederlands en Engels

Reageer

 

Verder staat samenwerking bij Selmore hoog in het vaandel. Om de steeds complexere vragen van onze klanten beter te kunnen beantwoorden, werken we onder de naam Selmore United nauw (en graag) samen met mediabureaus, digital agencies, designers en andere specialisten op hun vakgebied. Onze Guiding Ideas spelen daar een grote rol.

About Selmore

Selmore is an independently owned creative agency based in Amsterdam. Founded and managed by people who all come from big agencies, our independent status and manageable size gives us a lot of agility. We operate as a small big agency. We believe in Guiding Ideas, ideas that give clear direction to the client's campaigns and business.