Laat je lot niet liggen

Lotto architect still

Laat je lot niet liggen

Dit Guiding Idea is een aansporing om kansen te pakken in het leven, want wie niet waagt wie niet wint. Dat geldt zeker voor loterijen. De meeste Lotto winnaars gooien hun leven overigens niet helemaal om maar delen hun geluk met de mensen om zich heen. Dat bleek een rijke bron van inspiratie.

scroll for entire case
Architect case fullwidth
Architect tvc thumb
Play

Het lot van Gerard

Lotto winnaars blijven heel gewoon. Ook als ze een huis laten ontwerpen door een dure architect.

Lotto Trakteren Henk Wijngaard Duimpje
Lotto Trakteren Robert
Play

Het lot van Arie

Lotto winnaars blijven gewoon werken. Maar trakteren wel hun collega's. Zoals Arie die een leuk tentje regelde voor al z'n truckervrienden.

Lotto Frankrijk Fullwidth
Lotto Kamperen Brug
Play

Het lot van Chris en Anne

Lotto winnaars blijven gewoon kamperen. Maar nodigen wel hun hele familie uit. Net als Chris en Anne die genieten van een dik verdiende vakantie in Frankrijk.

“Laat je lot niet liggen inspireert en activeert ons op meerdere niveaus. Van grote campagnes tot aan dagelijkse customer journeys. Het maakt van Lotto een merk dat aanmoedigt om in actie te komen voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven, zoals familie en vrienden.”

Michael Kastelijns - Business Director Nederlandse Loterij
Het lot van Jac Orie

Het lot van Jac Orie

Over je lot niet laten liggen gesproken. In 2018 won Jac Orie maar liefst zes medailles met zijn schaatsploeg op de Olympische Winterspelen in PyeongChang. Zes, precies het aantal ballen dat nodig is om de Lotto jackpot te winnen. Dat kan geen toeval zijn.

ONLINE GAME

Lotto Handdoekje Leggen

Zes getallen kiezen en klaar. Zo makkelijk is meespelen met Lotto. Om dat duidelijk te maken bedachten we deze online game aan de rand van het zwembad. Waarbij je niet je lot moet laten liggen, maar wel je handdoek. En dat resulteerde in maar liefst 10.000 nieuwe spelers.

BRANDED CONTENT

Lotto Kjeld
Play

Het lot van Kjeld

“Drie jaar achter elkaar zilver, dat word je goed zat.” Bekijk hier onze online docu over Kjeld Nuis in aanloop naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang.

Lotto Sven
Play

Het lot van Sven

“Ik heb heel veel gewonnen, maar ook heel veel verloren.” Bekijk hier onze online docu over Sven Kramer in aanloop naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang.

Lotto parachutesprong
${ transitionTitle }