Anders naarwerk.nl

Pon Header 1920

Anders naarwerk.nl

Voor Pon Business Mobility ontwikkelden we samen met DotControl het platform Andersnaarwerk.nl. Een platform dat de mobiliteitsbehoeften van Nederland in kaart brengt, aangestuurd door een datagedreven campagne. Kortom, een Guiding Idea waar creativiteit en data elkaar versterken.

scroll for entire case

Hoe de coronacrisis zorgde voor een kans

RIVM-maatregelen dwongen Nederland anders te werken. En anders te reizen. Voor Pon Business Mobility een kans om hun autoriteit te claimen en hun mobiliteitsoplossingen in de etalage te zetten. Maar hoe, dat was de vraag.


1920px PON Still
Play

ONLINE PLATFORM

Andersnaarwerk.nl is een conversational platform. Door in gesprek te gaan met werkgevers en werknemers verzamelen we data. Die data zetten we om in nieuwe functionaliteiten en concrete oplossingen. Zo groeit het platform uit tot een digitale mobiliteitsconsultant.

Macbook Air Mobilitijdsperk Geel

BRAND DESIGN

2800px PON Fullwidth
Andersnaarwerk Logo Left

Guiding Design

De wereld van mobility solutions wordt gedomineerd door stockbeelden en corporate clichés. Dat moest anders. We creëerden een logo, een nieuwe typografie en een eigen kleurenpalet.


Andersnaarwerk Illustratie

Illustratiestijl

Het design kenmerkt zich door een grafische stijl die net zo flexibel is als de mobiliteitsoplossingen zelf. Ondersteund met simpele, iconische illustraties.


  • Diverseuitingen Slider2
  • Diverseuitingen Slider1
  • Diverseuitingen Slider3
  • Diverseuitingen Slider4

“We hebben de samenwerking met Selmore en DotControl als zeer positief ervaren, omdat beide partijen er goed in zijn geslaagd een complex mobiliteitsaanbod te vertalen in een attractief platform met content die aansluit bij de vragen van de doelgroep.”

Pon Business Mobility

DATA DRIVEN CONTENT

Hoe de campagne meebouwt aan het platform. En andersom

Door gebruik te maken van de data van het platform en in te spelen op de actualiteit kunnen we werknemers en werkgevers heel gericht targetten. Zo creëren we weer nieuwe traffic en wordt het platform stap voor stap slimmer.

Uiting Mark Hugo V1
Uiting AD
${ transitionTitle }